De vraag naar slimme rolgordijnen neemt toe | nieuws bank

2021-12-14 16:41:52 By : Mr. AKL Zhu

Het gebruik van slimme apparaten in huis wordt steeds populairder. We zien steeds meer slimme verlichting, sloten, deurbellen en ook slimme rolgordijnen! En laat dat laatste een product zijn waar steeds meer vraag naar is. We vertellen je graag een aantal belangrijke redenen om slimme rolgordijnen in huis te halen! 

Gemak staat op nummer één. Slimme rolgordijnen zijn super eenvoudig te installeren en te bedienen. Deze elektrische variant van rolgordijnen bedien je via je smartphone en ze zijn ook te bedienen via je slimme assistent! De slimme raamdecoratie van Smartblinds is elektrisch bestuurbaar en bovendien volledig draadloos. Zo hoef je je raamdecoratie niet aan te sluiten op een stroomvoorziening, want ze zijn oplaadbaar via een USB-C kabel! Hoe gemakkelijk is dat? Daarnaast kun je slimme routines instellen zodat je je slimme rolgordijnen automatisch omhoog of omlaag kunt brengen wanneer je maar wilt. Het handmatig corrigeren van je raamdecoratie tot ze allemaal precies op de juiste hoogte hangen is verleden tijd. Dat scheelt je een hoop tijd in de ochtend!

Naast het ultieme gemak dat je ervaart met slimme raambekleding, is het ook nog eens kindveilig! Zo zitten er geen lange koorden aan de rolgordijnen van Smartblinds, waardoor je kinderen er niet in kunnen hangen. Zo kun je je kinderen met een gerust hart thuis laten spelen. Hoe leuk is dat! Daarnaast geeft smart home raamdecoratie je de mogelijkheid om effectief met licht om te gaan. Heb je bijvoorbeeld een slim weerstation? Dan kun je je elektrische slimme rolgordijnen zo instellen dat ze automatisch naar beneden gaan als het buiten bijvoorbeeld warmer is dan 25 graden. Zo creëer je een energiezuinige woning, waarmee je maandelijks bespaart in je huishouden!

Een derde belangrijke reden om slimme rolgordijnen te kopen is het reguleren van de privacy. Door slimme scènes in te stellen, verplaats je de rolgordijnen elke dag automatisch naar de perfecte hoogte. Ook als je niet thuis bent! Zo blijft je huis in beweging, waardoor het lijkt alsof er iemand thuis is. Dit kan inbraken voorkomen! Ideaal is het als de slimme rolgordijnen ook een handmatige bediening hebben. Ben je bijvoorbeeld niet thuis en is je oppas of schoonmaker daar wel? Dan kan de persoon altijd gemakkelijk het rolgordijn omlaag of omhoog doen, zonder verbinding te maken met zijn of haar smartphone.

Kortom, slimme rolgordijnen bieden veel voordelen en het is een heel eenvoudige eerste stap naar een slim huis.

Share: 'De vraag naar slimme rolgordijnen neemt toe'

Op de hoogte blijven van wat er speelt op Nieuwsbank.nl?? Blijf geïnformeerd

Nieuwsbank.nl is onderdeel van DBSW Travel Media BV